Kaos og crush

Åh, i helga skal vi på kurs i balanse, koordinasjon og styrketrening for hund, og jeg gleder meg skikkelig! Jeg føler dette er et område hvor jeg trenger mer kunnskap for å trene mer riktig og mer optimalt med balanseballer. For jeg har utrolig lyst å kunne bruke denne typen styrketrening som en del av å bygge opp hundens kropper til å takle belastningen de møter i hundesportene sine. Nybegynnertipsene og dvd’en vi fikk med da vi kjøpte Peanut har vært gode å ha så langt, men det holder ikke i det lange løp. Den store drømmen er jo egentlig å utdanne seg til massasje -og rehabiliteringsterapeut selv, slik at man har stålkontroll og virkelig kan ta vare på hundenes kropper, men i første omgang får et litt billigere kurs gjøre nytten.

Ellers så beskriver bildet over hundenes oppførsel om dagen. Haha. Kina har et skikkelig crush på Mali, som bare går rundt og flørter og bretter halen til sides. Mali er derimot ikke interessert i Kina, for ho anser Dis som den mest potensielle partneren som finnes, noe Dis overhodet ikke er interessert i å være. Ho skal bare leke. Og siden Mali hvert tiende sekund får nytt håp om at Dis vil dele hennes syn på saken, så kan du jo tenke deg at det ikke akkurat er husro i heimen… For en gjeng!

De siste dagene har vi trent en del smeller og triks, og gått en del småturer, og oppi alt hverdagskaoset så er det lyspunkter også. Mali begynner å komme tilbake på nett i lydighetstreningen, Kina sin vault begynner å bli veldig fin, og Dis har trent mye på å leke. Ho blir bare tøffere og tøffere – jeg digger det! Ho har forøvrig også inntatt rollen som PT når jeg trener styrke på stuegulvet. Stikker snuten sin på kinnet mitt igjen og igjen når jeg holder på med mountain climbers, og følger spent med når jeg tar burpees. Det hele avsluttes selvfølgelig med en skikkelig smask – på øret. Haha, lille skjønne!

G O D   H E L G  

Leave A Reply

* All fields are required