Chapter 11 of 12

M A K E   T H E   M O S T   O F   I T

Det er november, og bare 29 dager til 1. desember. Tenk det! Jeg kjenner det kiler litt i magen bare ved tanken på at vi snart skal hjem til familien og kose oss med pinnekjøtt, julebrus og mammas hjemmelagde julebrød. Men før det skjer, skal vi prøve å lage oss en skikkelig fin november. Hundene og jeg har ingen store happenings denne måneden, og jeg tenker egentlig at vi tar det litt som det kommer, men litt småplaner blir det alltids likevel. Vi skal:

 Trene lydighet med Mali. Vi skulle jo ha konkurrert i lydighet på mandag, men det blir nok ikke tilfelle pga løpetida, så vi trøster oss med en skikkelig treningsmåned i stedet for. Kanskje vi til og med kan ordne en film av den nydelige avstandskommanderingen hennes?!

 Agility – bruke siste måned av utesesongen godt. Planen ligger bare og venter på oss, så vi krysser fingrene for en måned med mildvær og god treningsforhold. Hvis forholdene ikke skulle bli brukende, så iverksetter vi plan B: lange skogsturer, styrketrening på Fitpaws, triksetrening og mye smeller. Den kan umulig gå i vasken!

 Få besøk av Christina og Mikke. Ååh, det blir så koselig! Vi gleeeder oss!

 Dis skal gå shapingkurs. Nå har ho endelig blitt litt mer ivrig på å tilby (og tankene går raskere i topplokket), så dette tror jeg blir veldig kult. Så langt har vi shapet inn rygging, håndtarget, feltplanke, sitt og ligg, og har flere pågående prosjekter. En god start!

 Ta masse bilder. De siste dagene har jeg virkelig følt at fotomotivasjonen min har vært tilbake for fullt, så i november skal jeg drasse rundt på speilrefleksen hvor enn vi går og knipse enda mer. Det er ikke bra å verken innrømme eller tenke på, men jeg har også begynt å kikke etter nytt kamera. En oppgradering, selvfølgelig (og med fare for at sparekontoen ryker)… 

 Tenne et lys for Oliver! Vi savner deg enormt!

H A R   D U   N O E N   F I N E   N O V E M B E R P L A N E R ?

 

Leave A Reply

* All fields are required