Snøfall

O G   T U R   I   S K O G E N

Herregud, i går kom det snø! Sørlendingene (spesielt de som seiler av veien og renner inn i hverandre) tror jeg ikke er så veldig glade for at vinteren har ankommet, men her i huset er gleden stor! Formen min er fremdeles ikke helt god, men det var ikke snakk om å bli inne når det var hvitt ute, så jeg stod opp, pakka meg inn i fire lag og utsatte frokosten. Vår halvtimes lange tur ble stor suksess. Dis visste nesten ikke hvor ho skulle gjøre av seg. Ho hoppa og spratt som et lam som får komme ut på beitet om våren, og var bare skikkelig søt. Mali var også veldig begeistra for snøen, men ho fryser jo så fælt og ble iskald på beina i løpet av få minutter. Av null grader og bittelitt snø, vi må visst få tak i noen varme potesokker til den virkelige vinteren kommer. Og Kina, vel… ho var klin gal! Kort oppsummert, haha.

Denne vinteren forsvinner nok like raskt som den kom, og det er egentlig greit. For forhåpentligvis betyr det at vi kan trene agility i lang tid fremover enda. Jeg føler meg ikke helt klar for å legge det bort enda, men når den tid kommer skal vi bruke resten av vinteren på å gjøre de små hundekroppene sterkere enn noen gang før. Fit for fight til sesongen 2019!

Leave A Reply

* All fields are required