Time to chill

W I T H   C A N D L E S ,   F U Z Z Y   S O C K S   A N D   C O F F E E

Siden jeg ikke rakk å blogge i går, så kommer det nå et innlegg på selveste lørdagen! Hva skal dere finne på i helga? Vi har planer om å ha en rolig hjemmehelg, hvor jeg skal prøve og sitte på rumpa og ha fokus på å bli helt frisk igjen (selv om jeg aller helst har lyst ut og trene agility, eller gå en lang, god skogstur). De siste dagene har jeg vært litt for mye på farten, og nå merker jeg godt at kroppen ikke er helt god og at den trenger hvile. Da passer det jo helt ypperlig å starta helga med å krype inn i sofakroken, pakke seg inn i ullpleddet og starte på boka ‘Best hver-dag‘, som jeg har gleda meg lenge til å dykke ned i. Kina ligger ved føttene mine med et øye på gløtt og bare venter på det minste signal om at ‘nååå skjer det noe’. Vi skal etterhvert ta oss en økt eller to med triksetrening, og kanskje litt styrketrening på FitPaws, men spesielt mye mer blir det nok ikke i dag. Jeg synes de har veldig godt av noen rolige innendørs dager også.

Jeg tror dette kan bli en fin lørdag, jeg!

Leave A Reply

* All fields are required