Rotekopp

Dagen i dag har jeg tilbragt på sofaen, og selv om jeg fint kan nyte det en gang i blant, så holder det i massevis med to dager… Jeg har surfa nettet rundt for å finne den perfekte belønningsleka til Kina (uten hell), og har sett så mye på Netflix at de snart burde belaste kortet mitt dobbelt denne måneden. Haha. Jeg er så lei av å være syk og føle meg så slapp og sliten, men nå i kveld begynte endelig litt av energien å komme tilbake. Forhåpentligvis er jeg snart frisk som en fisk igjen.

Det har ikke blitt like mye agilityplanlegging som jeg håpa på disse dagene, men jeg har i det minste fått sett litt av ‘Foundations fun’, spilt av en fin samling agilityfilmer på Youtube, og skrevet ned en liten plan for Dis sin trening fremover. Dis har forøvrig takla disse rolige dagene veldig bra. Ho ber om litt kos i ny og ne, og strør alle lekene i lekekurven godt utover gulvet to ganger om dagen, men tar ellers livet veldig med ro. I morgen håper jeg veldig på å få trent litt med henne igjen, og da skal vi ta fatt på svingteknikk på stuegulvet og lande på kommandoer. Men aller først ser jeg frem til en lang og god natts søvn…

S W E E T   D R E A M S

Leave A Reply

* All fields are required