Agilitykurs med Silje Johansen

Denne mandagen starta vi med en skikkelig god følelse og masse tanker om blindbytter, selvstendighet, inn-kommando, weightshift, handling, bakbytter, tysker, rotasjoner, linjer, baneforståelse og flyt. Motivasjonen er skyhøy, og jeg føler Dis og jeg er uovervinnelige sammen. Da vet man at instruktøren har gjort en god jobb!


Bildene av Dis er tatt av Karoline Holtskog Tønnessen

Vi gjør mye feil på banen, både Dis og jeg, men vi vokser (sakte, men sikkert) og det føles så utrolig bra når vi får det til. I helga satte vi sammen flere ulike ferdigheter med hverandre og videreutvikla dem videre. Det gikk som på skinner. Grunntreningen hennes er så fin og forståelsen hennes begynner å bli stor. Dis har gått flere kurs med Silje i løpet av sitt 1,5 år lange ‘agilityliv’, og i helga fikk jeg flere tilbakemeldinger på at det er veldig tydelig at ho har fått større selvtillit, blitt tryggere og blitt mye mer moden. Det varmer handlerhjertet!

Best av alt er det kanskje at jeg har fått en ny forståelse av svinger og vet hvordan jeg skal jobbe fremover for å få badass svinger. På lørdagen dykka vi ned i teori om svingteknikk og på søndagen starta vi å trene på det helt fra grunnen av. Jeg følte jeg lærte enormt mye. I den praktiske treningen hadde Dis og jeg hovedsaklig fokus på handling, og jeg føler nå at jeg har fått en større forståelse og mer kunnskap om hvordan jeg skal føre, vise og støtte Dis når ho trenger det. Hvis ikke treningen blir bra fremover nå, så vet ikke jeg!

Jeg har blitt skikkelig forkjøla og formen er elendig. Så siden vi ikke kan ut og trene, skal jeg legge meg ned på sofaen, bli frisk og planlegge litt imellom powernap’ene og paracetene… Man må jo gjøre det beste ut av situasjonen!

Håper din helg har vært like fin som Dis sin!

Leave A Reply

* All fields are required