Golden fall

Denne uka har hundene vært så harmoniske og fine – det har vært så deilig. Dis har jo daglig sine ‘let’s-go-totally-crazy’-raptuser, hvor ho overraskende ofte klarer å overtale Kina til å bli med og lage litt spetakkel, men bortsett fra det så har vi hatt det veldig rolig i leiligheten. Normalt sett er alt et evig kappløp, og alle skal være med på absolutt alt. Det er førstemann til å stå opp og brøyte seg inn i stua, for så å virkelig feire at dagen er i gang. Kina ønsker dagen velkommen med et stort ul, Dis flyr på henne i glede, og Mali traver rundt og logrer mens ho bærer på panda’en sin. For en herlig, glad gjeng å stå opp sammen med!

Hundene har hatt et litt lavere aktivitetsnivå enn normalt denne uka for å hente seg litt inn igjen etter helga, men vi har likevel fått gjort litt av hvert. Dis har miljøtrent med masse (skumle) ballonger og folk i byen, Mali har hatt en nydelig lydighetstrening (hvor foten nå begynner å se smashing ut), og vi har hatt en veldig fin agilitytrening med fremadsending og grunntrening. I dag har Kina og jeg gått en fin tur, hvor vi fikk passeringstrening på en hel barnehage og fikk tatt litt høstbilder. Ho er så utrolig fin å ha med når ho er alene 

G O D   H E L G

2 Responses

 1. LiseeBrevik
  Svar
  19 oktober 2018 at 8:23 pm

  For noen nydelig bilder og en superfin hund! Gleder meg til å følge bloggen din videre 😀

  • beatetrohaug
   Svar
   20 oktober 2018 at 9:17 pm

   Tusen takk for det! Så utrolig koselig! 🙂

Leave A Reply

* All fields are required