More #NOagility and #NOfun

Jeg har sett denne filmen minst 20 ganger nå, og jeg blir så motivert til å trene, utvikle oss enda mer og jobbe på for å nå drømmene våre. Selv om løpene våre har et stort forbedringspotensiale, så gir de meg en enorm glede. Dis er uerfaren, ung og leken, men samtidig synes jeg hun gjør så mye bra. Bare det at ho faktisk henger bom fast i leka i et så krevende miljø, gjør meg stolt som en hane! I tillegg leverer hun mange fine agilitymomenter, og booster godfølelsen enda mer. Super-Dis!

Kina slet en del med stress denne helga; en kombinasjon av understimulering uka før (pga min eksamen), generell usikkerhet og for mye som skjedde rundt henne døgnet rundt. Når ho ikke får ro rundt seg i det hele tatt, ligger ho i helspenn og sover med et øye åpent. Det merker jeg veldig godt, og stresset bobler, så på neste stevne må vi gjøre noen endringer i forhold til dette. Det har nå gått en halv uke siden NO, og jeg har startet på å legge en plan for hvordan vi skal jobbe med stresset hennes fremover, skape gode rutiner, bygge henne opp og lære henne å finne roen. Det kommer til å bli en tøff jobb, men å ikke ta tak i det er ikke et alternativ. Jeg har mine svakheter, Kina har sine. Vi er et team og jeg skal gjøre alt i min makt for å få frem det beste i Kina. 

V I   S K A L   B R U K E   H Ø S T E N   O G   V I N T E R E N   P Å
Å   B L I   S T E R K E R E   S A M M E N

Leave A Reply

* All fields are required