Norwegian Open 2018

Disse tre dagene på NO har vært som en drøm! Vi har sett så mye lekker agility, latt oss inspirere av ekstremt flinke ekvipasjer, vært starstruck, og gått veldig fin agility selv. Det har vært så mye følelser! Jeg har fått frysninger av nyyydelig agility, nesten tatt til tårer, og vært frustrert, sinnsykt glad og utrolig stolt om hverandre. Kina og jeg har jobba som et team og virkelig kjent på godfølelsen sammen. Fy søren så deilig! Dis har starta i sin første konkurranse og fått masse god stevneerfaring. Jeg er så stolt over henne og over hvordan ho har takla det å være i en så stor hall. Det har vært en helt utrooolig helg!

L Ø R D A G

Agility 1 L – Kina
Vårt første konkurranseløp på et halvt år, og Kina var heit! Likevel var startposisjonen ganske god, vippa nydelig og vi hadde ikke noe feltfeil. Vi samarbeidet godt og jeg er veldig fornøyd – bortsett fra når det gjelder slalåmen. That’s on you, Kina! Inngang på pinne nummer to er ikke riktig, og det tror jeg du vet veldig, veldig godt. De andre to vegringene våre påtar jeg meg skylda for, jeg må vise bra nok! (Note to self). 

Hopp 1 L – Kina
Igjen feil på slalåminngang, og jeg pusha Kina forbi et hopphinder en gang, og så løp ho rundt en gang til. Altså tre vegringer og dermed disk, men ellers et veldig fint løp. Ho kikka også veldig mye opp på meg og var veldig kontaktsøkende i lørdagens løp, så her har vi en jobb å gjøre fremover. Gleder meg allerede til å ta fatt på det! 

Hopp 1 M – Dis
Shit så kult det var å starte med henne! Vi fikk ikke trent inn en god nok slalåm til helga, så jeg valgte derfor å legge alt fokus på å gi henne en god opplevelse og belønne henne på banen. Vi fikk lagt inn to foranbytter, to tunneler, svingkommandoer og hopp rett frem, før ho fikk servert favorittleka i en jaktlek. Det var stor suksess, og hennes første konkurranseopplevelse ble definitivt vellykka!

S Ø N D A G

Hopp 1 M – Dis
Søndagen starta med Dis sitt hoppløp. Jeg merka godt at ho er veldig fersk enda og at ho er utrolig fokusert på meg, noe som medførte at ho heller løp på utsiden enn over flere hopp. Jeg stressa også litt med å komme videre når det gikk skeis, og kunne handlet mye bedre. Jeg tror litt av det handler om at vi må bli kjent og bli tryggere på hverandre på banen. Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg har henne enda, hehe. Men jeg er så glad for at jeg stilte på start med henne likevel, for vi har fått to skikkelig fine konkurranseerfaringer!

Hopp 1 L – Kina
Hoppløpet starta på verste måte – en hund fløy på Kina i slusa og ho hyyylte. Stressnivået mitt ble skrudd opp noen hakk, og usikkerheten bobla i Kina. Ikke akkurat det man ønsker å oppleve to minutter før man skal inn på banen… men det ble heldigvis ikke noen skade på Kina og jeg fikk roa henne litt ned. Og løpet, det ble veldig bra når vi kom i gang. Jeg følte at vi virkelig fant flyten sammen! Slalåmen satt! Jeg dro henne litt ekstra til siden etter siste hoppet for å sikre riktig slalåminngang, da ho er mye sterkere på slalåmen når ho må ned og runde første pinnen. Det gikk som planlagt. Ho fikk et riv i et bakbytte senere i løpet (hvor jeg følte jeg ikke rakk å blinde, og hvor ho krøkte beina under seg), men ellers var løpet helt nydelig! Napp eller ei, det betyr ingenting når jeg sitter igjen med denne godfølelsen her! Det holdt dessuten til en 4. plass, og vi fikk elg i form av belønningsleke. Stas!

Agility 1 L – Kina
Nok et nydelig løp! Igjen en liten feil fra napp, men fy søren så kult det føltes å løpe agility i dette løpet også. Denne gangen var det vippefeil, Kina fløy av vippa, og jeg er ganske sikker på at ho trodde det var stigen og ble litt satt ut. Men altså: slalåminngan fra hennes «svake» side satt som et skudd, et nydelig møne og en kjempefin fremadsending på slutten av banen – jeg er fornøyd og stolt! Det ble en 9. plass!

Vi gleder oss allerede til neste år!

W E   W I L L   B E   B A C K   !
B E T T E R ,   F A S T E R ,   S T R O N G E R

Leave A Reply

* All fields are required