Syv år

M A L I P U S E N   F Y L T E   7   Å R   I   G Å R      H I P P ,   H I P P ,   H U R R A !

Ikke skjønner eg at det er sant, men det er visst 7 år siden den lille, herlige, beste frøkna i verden kom til verden. Sjefen over alle sjefer, arbeidsjernet, godjenta, koseklumpen. Ho har brukt sine syv år på å trene meg godt og jeg vil påstå at jeg er blitt ganske ‘lydig’ gjennom disse åra, mer og mer for hvert år som går faktisk. Haha. Vi har hatt syv fantastiske år sammen, og jeg krysser fingrene for at det blir syv til. MINST!

Første halvdel av gårsdagen feiret Mali hos Vilde og Mocca, hvor ho kosa seg med både lek og tur. Da jeg henta henne var ho trøtt etter en innholdsrik og aktiv helg, så vi hadde en rolig bursdagskveld. I dag er planen å gå en fin tur og ellers bare la hundene lade opp igjen batteriene etter helga. De trenger de alle tre. Og mens de lader skal jeg skrive et innlegg om vår fantastiske helg på Norwegian Open, hvor jeg løp agility med både Kina og Dis. Så mye følelser! Det kommer film på bloggen i morgen!

Leave A Reply

* All fields are required