En lett, sterk agilitykropp

I det siste har vi jobbet mye med oppbygging av Kinas kropp gjennom variert fysisk trening, og nå får vi synlige resultater. Endelig har ho fått sånne deilige markerte muskler, og en lett, sterk agilitykropp! I love it! Det har vært vanskelig for oss å finne den riktige balansen mellom aktivitet og restitusjon, både med tanke på muskelbygging og stress, men nå endelig ser det ut som vi har klart det. Kroppen hennes virker superfin – så sterk, frisk og bevegelig, og både kjernemuskulaturen og de store muskelgruppene har blitt betydelig styrka.

Hovedsaklig har den fysiske treningen hennes bestått av turer i skog og mark (hvor ho enten har løpt løs eller trekt), jogging, styrke-, koordinasjon- og balansetrening med Fitpaws, triks og så klart; agility. Prosjekt handstand har uten tvil bidratt til å bygget opp muskulatur i front og rygg, og selv om det er lenge til vi er i mål med selve trikset, har vi tilbakelagt veldig mange gode styrkeøkter. På agililtybanen ser jeg også stor forbedring; ho har brukt kroppen mer riktig og mer effektivt den siste tida, og det gjør meg så glad. I tillegg til fysisk trening har vi også gjort noen endringer på matfronten og redusert matinntaket hennes litt. Kroppen hennes trives veldig godt med Orijen, Vom og hundemat, og en liten dæsj olje. Og jeg må jo også nevne søvn: Jeg merker også en stor forbedring i soverutinene og avslappingen hennes. Nå er ho helt potetsekk-slapp når ho sover, og ligger ikke lenger i helspenn med et øye på gløtt. Jeg har fått en helt ny hund! 

Alle de små endringene tilsammen har gjort underverker!

S T E R K ,   F R I S K   H U N D E K R O P P   =   G L A D   O G   F O R N Ø Y D   E I E R

Leave A Reply

* All fields are required