Oktoberplaner

Tenk at det allerede er oktober! Andre oktober, faktisk. Vi er for lengst i gang med høstkosen inne, men jo lenger utover høsten vi kommer, vi mer «lov» er det å sitte i sofakroken og strikke mens man sipper til en varm kopp kakao og ser på serie. De beste kveldene som finnes! Nå er det snart lov å begynne å glede seg til jul, men heldigvis har vi veldig mye gøy å se frem til i oktober også. Det kribler i magen!

 Dra på Norwegian Open. Det blir helt klart månedens høydepunkt (for dere som ikke vet; så er det et svært agilitystevne)! Om alt går etter planen skal jeg stille til start med både Kina og Dis. Æææh!!

 Forberede Mali til lp-stevne. Eller hardtrene er kanskje et bedre ord. Haha. Momenttreningen vår begynner å komme seg, men det er fremdeles ei stund til alle rutene i planen kan fargelegges. Oppdatering kommer!

 Agilitykurs med Silje Johansen. Altså – det kommer til å bli magisk, nok en gang! Dis gleder seg også!

 Bli enda flinkere til å varme opp. Fordi det er så viktig. Kina og Dis har for så vidt ok rutiner, men de kan helt klart forbedres og vi burde (og skal!) bruke mer tid på en god oppvarming fremover.

 Faste treningsøkter – for meg og hundene. Kina og jeg jogger jo sammen, og det er snart tid for å også ta Dis med på løpingen. Kina er en drøm å jogge med alene, så det blir spennende å se om ho forblir sånn når Dis også blir med, eller ho går rett inn i rolla som stressa rakkefant (som jeg frykter)…

 Lese. Jeg har en liten liste med hundebøker jeg tenkte å komme meg gjennom denne måneden, så vi skal krype sammen inn under ullteppet, tenne stearinlys, drikke kakao og dykke ned i teori om hundetrening. Mm, det blir koselig!

 Feire Mali sin bursdag. Det er helt ufattelig, men Mali fyller 7 (!) år denne måneden! Det føles ut som om pappa og jeg kjørte til Ålesund og henta henne i går… jeg skjønner ikke hvor tida har blitt av.

 Rydde og få system i hundebilen. Det er lettere sagt enn gjort, skal jeg si dere. Haha. Planen er å få en ordentlig innredning baki der, men frem til det skjer må vi finne en midlertidig løsning, for nå er det så rotete at halvparten hadde vært nok…

H V A   E R   D I N E   P L A N E R   F O R   O K T O B E R ?

Leave A Reply

* All fields are required