A rising star

Jeg gleder meg så vanvittig til alt Dis og jeg kommer til å oppnå og oppleve sammen. En del av grunntreningen begynner å sitte nå, og vi kan nesten kjenne at vi kommer steg for steg nærmere drømmen. I hver eneste treningstime vi legger ned, merker jeg at ho utvikler seg og gradvis takler vanskeligere utfordringer. Vel…, nå har vi to uker på oss! To uker på å lære slalåmen – og alt annet vi burde få litt kontroll på til stevne. Helt ærlig så aner jeg ikke hvordan det vil gå, eller hvor påvirket Dis kommer til å være av konkurransemiljøet, men det får briste eller bære, og vi skal kjempe til vi stuper. Vi storkoser oss på trening, og det er det viktigste!

I forrige uke hadde vi en nydelig trening med fokus på svingkommandoer, bytter, skjult tunnelinngang og slalåm. Ho begynner å få litt selvstendighet nå og jeg føler det er forbedringer fra den ene treningen til den neste. I slålåmen er både bakbytte og fokus fremover a piece of cake, og ho finner også innganger suuuuperfint! Ho har fremdeles MYE å lære (og det har definitivt jeg også), men jeg tenkte likevel å dele litt treningsfilmer med dere fremover. Håper dere vil følge med på utviklingen vår!

Youtube-kanalen vår finner du HERPsst: husk HD-kvalitet!

Du er SÅ kul, Dis!!!  

2 Responses

 1. Christina
  Svar
  1 oktober 2018 at 10:27 am

  Dere er råflinke jo! <3 Heier på dere!

  • beatetrohaug
   Svar
   1 oktober 2018 at 1:59 pm

   Tusen takk! <3 Heier veldig på dere også!

Leave A Reply

* All fields are required