Obedience supplements

Selv om lydighet ikke er en sport som krever all verdens med utstyr, så er det likevel alltid noe på ønskelista. Førsteprioritet nå er å finne et halsbånd til Mali. Er det noen av dere som vet om noen gode halsbånd? Mali klør sånn av halsbånd, og jeg vil heeelst ikke ha en hund som setter seg ned midt i lp-ringen for å klø… eheh. Jeg har kikka litt på Rukka og Hurtta, men klarer ikke helt bestemme meg. Og dessverre for lommeboka så trenger vi (og ønsker oss) mer enn bare halsbånd.. Se så mye lekkert! Og så i blått, da! 

1 Fit Paws – 2 Kjegle 40 cm – 3 Treapport – 4 Rukka halsbånd
5 Liten kjegle – 6 Neseprøver – 7 Hurtta halsbånd – 8 Tug-E-Nuff leke

Jeg har også et veldig stort ønske om å starte og svømme hver uke med Mali, i tillegg til å gå annenhver uke med henne til kiropraktor. Det hadde vært gull verdt for ryggen hennes. Så da tilkommer naturligvis en god svømmevest, svømmetimer og et lass med godbiter på den ønskelista (og vipps så var jeg 6000 kroner fattigere…!). Det spørs om vi kanskje ikke bare må nøye oss med styrketrening hjemme, mansjetter og skogsturer i ulendt terreng foreløpig, og håpe at vi snart skyter gullfuglen på Flaxlodd (selv om vi bare spiller et par ganger i året). Men noen må vel vinne!? Så når den dagen kommer, skal vi kjøpe alt lp-utstyret vi kan drømme om. Det blir saker det, Mali!

Leave A Reply

* All fields are required