Escaping

H A P P I N E S S   I S . . .
W A T C H I N G   T H E   S K Y   F R O M   A   H A M M O C K

Denne uka starta helt fantastisk, og om sant skal sies, så burde alle uker starter slik: fire timer i skogen med hengekøya og trekløveren! Det er ikke mye som kan lade batteriene bedre enn det! Når jeg legger meg oppi hengekøya er det som å skru av en bryter og ingenting føles mer naturlig enn å bare slappe av. Tida stopper litt opp. Tankene og bekymringene forsvinner, og vi lever i øyeblikket her og nå. Plutselig legger vi bedre merke til vinden som suser i trærne og til fuglene som kvitrer. Vi nyter, puster, svever, lever.

Jeg håper at vi en vakker dag kan dra på hengekøyetur og sove sammen oppi der alle fire, så nå holder vi på med tilvenning og rotrening i hengekøya. Kina har som kjent ikke helt kontroll på sin egen kropp, så gårsdagens første forsøk på å legge henne i hengekøya, resulterte i at hele greia spant rundt og Mali ramla rett i bakken. Way to go, Kina! Men det tok ikke lang tid før Kina var ‘hengekøyefrelst’. I det jeg gikk oppi selv prøvde ho alle sine kreative idéer (og det er ikke få!) for å få kommet oppi hengekøya, og da jeg eeendelig forstod hva ho prøvde å fortelle meg og løfta ho oppi, la ho seg til og sovna på et blunk. Og der lå vi. Lenge. Alle fire.

M E D   A N D R E   O R D :   H E N G E K Ø Y E   A N B E F A L E S

Leave A Reply

* All fields are required