Trikseseminar med Patrycja Kowalczyk

Jeg har lenge beundret den inspirerende og stilige triksevideoen til Patrycja Kowalczyk, og da jeg fikk høre at ho skulle komme til Norge, var jeg snar med å sikre meg en plass. Jeg er jo egentlig en litt ‘seriøs’ hundetrener, som har et mål og en mening med det meste jeg gjør, men jeg er jo også veldig glad i triks (både fordi mange triks bygger opp kroppens muskulatur, det er gøy å trene inn, det styrker relasjonen, og det er sykt søtt). Så tre dager stappfulle med triksetrening, frista naturligvis veldig!

Er det en ting som er sikkert, så er det at vi fikk valuta for pengene! Det ble tilsammen 22 timer med trening, og hundene var mildt sagt slitne etterpå (det var forøvrig jeg også – haha). Patrycja hadde en liste med over 100 triks vi kunne velge mellom, og jeg fikk tips til alle triksa jeg hadde på min egen (lange) ønskeliste. I løpet av helga trente vi på fancy triks som vault, flip, handstand og footstall, men også på triks som peekabo, stå på to, krysse bein, hinke og nikke/riste på hodet. Det var veldig artig og veldig underholdende å følge med på de andre ekvipasjene også, og jeg tror nesten at vi tilsammen jobba oss gjennom hele trikselista.

Jeg gikk hovedsaklig med Kina, og brukte en del av tida mi på å lære vault, flip og footstall. Fredagen gikk jeg med tights og var ikke helt forberedt på Kinas skarpe klør og dårlige avstandsberegning. Låra mine var sååå vonde etterpå; fulle av blåmerker og helt oppskrapte i flere dager. Men vault ble det – en veldig bra én – så prisen å betale var verdt det og vel så det! (Men de andre dagene stilte jeg naturligvis i bukse, haha). Sheltiene var også med på kurs. Mali kan jo mye fra før av, men vi starta innlæring av å hinke og å si ja/nikke. Dis var maskot på dagtid, og triksa litt utenom kurset på kveldstid.

Vi lover triksefilm når vi har fått de siste triksa våre i boks! 

 

Leave A Reply

* All fields are required