Den friske fjellufta

Jeg har mange gode minner fra årets sommerferie, både fra solskinnsdager og fra litt mer grå dager. På en stormfull dag som denne, når det egentlig ikke frister noe særlig å gå utenfor døra, er det ekstra koselig å finne frem bildene fra disse turene. Én av turene i sommer var en to timers tur innover fjellet, med nydelig utsikt nedover dalen og opp mot Voss høyeste fjell, Horndalsnuten. Hundene løp rundt i ekstase og klarte så vidt å beholde bakkekontakten. Dere kan tro de var slitne når vi kom hjem igjen. Vi passe også Demo disse dagene, så ho fikk også en smak av Vossafjella. De likte ho!

Men selv om det både regner og blåser i dag, så er det bare å kle seg – for vi skal ut og trene agility ??

G O D   H E L G   T I L   D E R E   A L L E

Leave A Reply

* All fields are required