Femtiseks dager

I natt er jeg sikker på at jeg må ha drømt om fotarbeid og momentrutiner i lydighet – for det er alt jeg tenker på for tida! Jeg grubler på hvordan i all verden jeg skal klare å få til et fint skifte fra stå til sitt, på konkurransetrening og på treningsrutiner. Jeg må prøve å få til noen faste dager og faste tidspunkter for å komme meg ut på trening, hvis vi skal komme i mål med dette. Vi har ikke stilt i lp-konkurranse siden mars 2016, men i november er vi tilbake i gamet – og da skal vi naile det! 

F E E L   T H E   F E A R   A N D   D O   I T   A N Y W A Y

Målet vårt den 5. november er å gå et program vi er stolte av! Vi har ikke stilt i det nye programmet enda, og den siste konkurransen vi gikk ga ikke noen god følelse. Vi har litt å jobbe med, for å si det sånn. Hele lørdagskvelden og søndagsmorgen satt jeg derfor med planlegging av treningen vår fremover. Lydighetsplanen ser ut som en million nå! Den er så lekker! (Og det bør den jammen meg være også, etter 8 timers dedikert arbeid). Den har fargekoder, system, kategorier, og gjør meg bare så glad! Denne permen er jo et kapittel for seg selv, jeg skal vise dere senere i uka!

Sett bort fra treningsplanlegging har vi også brukt helga på å faktisk trene. Vi har trent på hoppstå (som forhåpentligvis skal bli starten på en sklidekk), på skiftene i avstanden og på grunntrening for apportering. Skal vi klare å nå målet vårt, må grunntreningen sitte som et skudd. Ellers så har jeg grublet enda mer… ikke på lydighet, men på hvordan jeg best mulig skal ruste Malis kropp for lydigheten. Nå er ho veldig fin, men det må vare. Lydighetstreningen blir jo bare en liten del av det, og så kommer turer (i riktig mengde, i riktig lengde og på riktig underlag), balansetrening på Fitpaws, trening med mansjetter og styrketriks i tillegg. Det spørs om jeg ikke må lage en treningsplan og en logg på det også – en miniversjon, vel å merke. For vi må ha en måte å ha oversikt på hvis det skulle komme en smell… So far, so good!


Jammen godt jeg jobber bra under press, for det er bare 56 dager til stevne! ?

Leave A Reply

* All fields are required