For you

Jeg elsker å ha et system og oversikt, kanskje spesielt når det gjelder hundetreningen vår. Lister, tanker, planer, mål og evalueringer. Aller helst skal alt skal skrives ned, og da selvfølgelig på en oversiktlig og ikke minst fin måte, som ikke ødelegger nattesøvnen. Jeg har sittet i flere timer å utarbeidet mitt eget lille system for å holde orden på alt sammen, og nå tror jeg at jeg har funnet en løsning som kan fungere. Inndelt i kategorier, så klart! For det blir mange tanker med tre hunder, tre treningsplaner, flere hundesporter og store ambisjoner. 

Det ‘nye’ systemet består av tynne permer/mapper, skrivebøker til ulike formål, treningsdagbøker og treningsplaner. Jeg har videreutviklet en god mal for treningsplaner, og er nå superfornøyd med den. Jeg fikk også laga meg diverse oversikter som skal printes ut og settes inn i mappene, sammen med reglementer og annet man trenger å ha tilgjengelig. Fremst i lydighetsmappa ønska jeg å ha en oversikt over alle øvelsene, og da jeg ikke kunne finne det noe sted, tok jeg likså godt saken i egne hender og laga min egen. Denne kan du finne HER, om du ønsker å laste den ned og bruke den selv. Sånn ser den forøvrig ut:

Hvordan holder du orden på hundetreningen?

1 Response

Leave A Reply

* All fields are required