Waves…

. . . A N D   B E A C H E S ,   P L E A S E 

A   L I T T L E  S U M M E R   R E C A P

For noen fine dager vi har hatt ved sjøen i sommer! Det at jeg fortsatt kan finne sandkorn i bilen, må jo være et godt tegn på at vi har kosa oss veldig. Jeg synes alltid det er så hyggelig å sitte å bla tilbake i bildearkivet på telefonen når det lir mot høst. Mimre litt tilbake. Tenke på de fine dagene vi hadde hos Christina og Mikke, og på Kinas mange forespørsler om å få hoppe i sjøen. Å gå barbeint i sanden, med Mali lekende i vannkanten. Bølgene som skvulper, og den svake vinden som kommer fra havet. Take us back!

Dis tok sin første svømmetur i sommer, og du kan tro jeg var stolt av henne! Ho synes fremdeles det er veldig skummelt å miste fotfestet, men med litt starthjelp la ho på svøm og svømte rundt i store sirkler. Jeg gleder meg allerede til neste sommers svømmeturer, side by side.

2 Responses

 1. Christina
  Svar
  13 september 2018 at 5:52 pm

  Å det var så koselig å ha dere på besøk! Håper ikke det blir så lenge til vi ses igjen <3

  • beatetrohaug
   Svar
   13 september 2018 at 9:50 pm

   Du er god, du! <3 Vi må få til å møtes igjen veldig snart!

Leave A Reply

* All fields are required