Into the mist

T H E   M O U N T A I N S   A R E   C A L L I N G ,   A N D   W E   M U S T   G O

Det er ikke mye som kan måle seg med den friske lufta, stillheten og roen man finner i fjellet. Å klatre opp brakke skråninger, vandre innover fjellet og være omgitt av enda høyere fjelltopper på alle kanter – det er så fint. Det har ikke blitt så mange toppturer på oss i sommer, men vi har jammen meg kosa oss mye på 800-1000 meters høyde. Hundene har bada i bekker, hatt raptus i myrer og spist blåbær rett fra busken. Vi har sovet under åpen himmel 933 moh, fått med oss de vakreste solnedganger og laga mat på primus. Det er ren luksus å ha tilgang på slike omgivelser rett utenfor døra – disse turene kommer vi til å leve på lenge!

2 Responses

 1. Marie
  Svar
  5 september 2018 at 10:10 pm

  Så kult at du har begynt å blogge igjen!! Elsker å følge med her 🙂 Si ifra neste gang du tar turen til/forbi Oslo, savner alle hundene!

  • beatetrohaug
   Svar
   5 september 2018 at 10:41 pm

   Tusen takk, gode du! Det skal jeg absolutt gjøre! De hadde ikke sagt nei takk til noen dager med deg <3

Leave A Reply

* All fields are required