This september

F A L L ‘ S   H E R E

Etter en lang, god sommerferie kommer nå høsten snikende. Kveldene blir mørkere, og dagene kaldere. Høsten er fin den, men jeg blir alltid litt trist. Spesielt når vi kommer til oktober. Det å miste Oliver er noe av det vondeste jeg har opplevd, og årstiden tar alltid tankene tilbake til den dagen og den siste tiden vår sammen. Jeg skal tenke på Oliver denne høsten også, men samtidig prøve å skape en fin og positiv høst. En høst med glede, mestring og fine opplevelser. Vi skal jobbe mot drømmene våre og nyte hverdagene. Dra ut på eventyr, og krype inn under teppet i sofakroken. Trene, planlegge, utvikle oss. For denne høsten kommer til å bli sjukt bra!

P L A N S   F O R   S E P T E M B E R

 Spikre treningsplanen for lydighet. Mali er aktiv i lydighet igjen, og vi er faktisk påmeldt stevne senere i høst. Det kommer til å bli helt magisk å stå på startstreken sammen igjen. Shit, jeg gleder meg!

  Dis skal få en badass agilityslalåm og bli en racer på svingkommandoer.

  Ta med hengekøya på tur – det finnes ikke noe mer avslappende.

  Gå turer i skogen igjen. Nå som det blir kaldere i været, kan vi endelig våge oss ut i «Sørlandsskogen» igjen. Jeg er livredd for orm, og unngår derfor alt som heter turstier og skog hele sommerhalvåret…

  Kina skal lære seg 10 triks. Månedens utfordring til oss selv!

  Nyte høstkvelder inne. Tenne lys og sitte i verdens beste armkrok, med en liten rev liggende ved siden av meg og en god serie på tv’n.

  Jobbe med burleker. Jeg har et stort mål om at Dis skal få en skikkelig god avknapp og kunne slappe av i buret i krevende miljøer. Den hunden skal bli så miljøsterk og trygg i buret at ingenting kan vippe henne av pinnen.

Ø N S K E R   D E R E   E N   N Y D E L I G   H Ø S T !

Leave A Reply

* All fields are required