Under the stars

Dis lå krøllet inn i armkroken min oppi soveposen, lungene mine fyltes opp av kald, frisk luft, og stjernene skinte ned mellom tretoppene. På den ene siden av meg lå Kina krøllet sammen som en rev, og på den andre lå Åsmund godt pakket inn i soveposen sin. Vi hadde akkurat ligget og hørt på ugler som satt og kommuniserte i trærne rundt oss, og det var like før vi sovnet. Kvelden hadde blitt brukt til å sanke ved, grille pølser, ha fine stunder ved bålet, og leve i øyeblikket. Det er rart hvordan man så enkelt klarer å koble av ute i villmarken og sette alle bekymringer og gjøremål på «pause». Man må ingenting, og får ikke gjort noe uansett, så det er bare å senke skuldrene og slappe av. Deilig.

Da vi våknet neste morgen var det skikkelig påskevær. Himmelen var knallblå. Åsmund fyrte opp bålet igjen, og vi grilla bacon på pinne til frokost. Nam, altså! Vi ble sittende lenge ved bålet, før vi omsider pakket sammen sakene våre og satte kursen hjemover igjen. Jeg håper virkelig ikke det blir for lenge til neste gang, for dette var godt for både kropp og sinn.

God påske – og kom dere ut på tur!

Leave A Reply

* All fields are required