«Påskekrim»

Det er ikke godt å si hvem av oss som ble mest glad for å se Mali igjen! Dis ble helt propell, Kina logret vilt i en evighet, og jeg kjente varmen langt inni hjerteroten. Heldigvis var det gjensidig, og i to netter nå har Mali ligget tett inntil meg i senga. Om morgenen kryper ho inn i armkroken, og der ligger vi gjerne i timesvis og bare koser. Oppskriften på lykke.

Påsken på Vestlandet har definitivt startet bra. I går kveld dro vi inn på hytta, hvor vi skal nyte noen rolige dager med familien. Ute skinner sola og inne knitrer det i peisen – akkurat som bestilt! I dag har vi gått en nydelig tur i skogen, og nå som hundene ligger til lading, tenkte jeg å benytte sjansen til å starte på «påskekrimmen» min; agilityboka til Fanny Gott. Med Mali liggende på fanget og Solo i glasset, blir nok det helt perfekt!

Nyt påskedagene!

Leave A Reply

* All fields are required