Without you

I   W I L L   S T O P   M I S S I N G   Y O U
W H E N   I   A M   W I T H   Y O U

En hel måned skal Mali og jeg være fra hverandre nå. Det kommer til å bli forferdelig! Det har bare gått vel et døgn siden jeg dro fra henne på Voss, og jeg savner henne allerede utrolig mye. Ho tar veldig lite plass i hverdagen, men ho gir så mye kjærlighet og er så mye likevel. Det merkes utrolig godt når ho ikke er med i flokken. Når jeg kysser henne på pannen og går fra henne, triller det alltid en tåre nedover kinnet mitt. I går sette ho Bambi-blikket sitt i meg og skakket uforståelig på hodet når Kina og jeg gikk ut døren uten henne. Sånt får det til å skjære i hjertet, og hadde jeg kunne tatt henne med så hadde jeg gjort det. Uten å nøle. Men denne gangen ble det slik. Et tårevått farvel med et løfte om at vi ses snart igjen.

Men heldigvis er det ikke bare sorg og elendighet med å sette Mali hos familien i en måned. Viktigst av alt så vet jeg at ho får det godt der, og så får jeg kun to hunder å fokusere på fremover. Det kommer til å bli litt deilig, spesielt med tanke på at lille rebell krever trening og oppmerksomhet for to for tiden. Forhåpentligvis kan vi få has på de verste faktene og sakte men sikkert jobbe oss oppover mot ordentlig oppførsel. Det hadde liksom ikke gjort noe om ho snart kunne gå en normal tur igjen uten å angripe Kina og Mali annenhver meter, stjele mat, stikke av, nekte å komme inn og ellers være bøllefrø… Jeg tror nok at Mali kommer til å få det ganske ålreit på Voss denne måneden, jeg.

See you soon, baby!

Leave A Reply

* All fields are required