Vinterferien

Etter vår noe dramatiske togtur ankom vi Voss, og selv om det har vært veldig stille her inne de siste dagene, så er vi i live og har levd det gode liv på Vestlandet. Da vi kom hjem på tirsdag stupte vi rett i seng, og sov noen timer før det var tid for å gå tur. Det var sol, snø og forholdene lå godt til rette for noen nydelige feriedager med familien. Mali og Kina var elleville over å komme hjem igjen, og Kina hadde så mye glede i kroppen at ho har hoppet og sprettet seg gjennom hele ferien vår.

På tirsdag bestemte vi oss ganske spontant for å dra på hytta, hvor det ikke er dekning og hvor jeg ikke har hatt muligheten til å oppdatere dere. Men nå kommer det endelig en oppdatering – og som vi har kosa oss! Vi har virkelig fått en forsmak på påsken disse dagene, med skitur, appelsin og påskevær. Vi har vært på båltur og grillet pølser, kosa oss foran peisen og strikket. Hundene har løpt fritt ute omtrent hele tiden, og har sloknet som lys når vi kom inn igjen på hytta. Jeg gleder meg allerede stort til å dra tilbake i påsken, da med Dis også! Ho har nemlig «feriert» i Kristiansand, og i dag ser jeg ho endelig igjen. Gleden blir stor!

God helg 

1 Response

  1. Prima
    Svar
    23 februar 2018 at 8:15 pm

    Godt å høre at dere kom dere trygt frem. Det var jo ingen god opplevelse på toget.

Leave A Reply

* All fields are required