The way you make me feel…

. . .   I   L O V E   T H A T   F E E L I N G

Er det én ting som gjør Kina helt tullerusk, så er det snø. Ho kan sitte hele dagen og se på at det snør gjennom vinduet, og ser noen ganger ut til å drømme seg helt bort. For i Kinas øyner er snø den største glede her i livet. Det finnes ingenting over og ingenting ved siden av. Snø fremkaller hennes mest barnslige og lekne sider, og hele ho stråler av lykke. Så i dag gikk vi ned på et jorde her vi bor, for å la Kina få gjøre det ho elsker aller best: løpe fritt i deilig snø på stooore områder. Når jeg koblet fra båndet var det som å skru på en bryter. Den veldig flinke og seriøse båndhunden min var forsvunnet på null komma niks, og jeg kunne sette meg ned og nyte en time med de herligste grimaser og raptuser. For et herlig syn og fin start på helgen.

God helg til deg fra oss!

 

4 Responses

 1. Guro
  Svar
  17 februar 2018 at 11:59 am

  Fantastiske bilder! Og utrolig vakre hunder 🙂

  • beatetrohaug
   Svar
   18 februar 2018 at 2:02 pm

   Tusen hjertelig takk, Guro ??

 2. Prima
  Svar
  18 februar 2018 at 9:56 am

  Tror kanskje Prima og Kina er søstre i sjelen- for det er det beste som finnes. Eller noe topper det. Snø og vann samtidig- ai ai ai det er er fest det:)

  • beatetrohaug
   Svar
   18 februar 2018 at 2:04 pm

   Herlig! Med frie tøyler til både snø og vann samtidig, tror jeg Kina hadde mistet all fornuftig sans og gått helt bananas! ? ?

Leave A Reply

* All fields are required