Winter is coming – again

S O   T O D A Y   W E   W E N T   P L A Y I N G   I N   T H E   S N O W

Nå har vinteren kommet – på ordentlig! Ute snør det som bare juling og hundene sitter og kikker ut verandadøren på omgang. Optimalt sett skulle vi brukt dagen til å gå en skikkelig god skogstur, men realiteten er dessverre en annen. Formen min er ikke helt god, så de har måttet nøye seg med en liten luftetur. De fikk dog lov til å herje rundt på kunstgressbanen til de ikke orket mer, så litt frisk luft og lek i snøen har de fått. Nå ligger de utslått og sover, så det gjorde tydeligvis nytten. Mali ligger (som vanlig) på den tykkeste, mykeste og beste hundeputen. Ho hadde ikke trengt halvparten av plassen en gang, men har så klart lagt seg på midten og okkuperer hele… Dis har fått seg nytt stoffbur, som  vi har slått opp i stuen, og har på under et døgn gått fra å ikke ville være der, til å nærmest flytte inn. Nå skal ho ha maten sin der, sove der, ha lekene sine der og kommer ikke ut med mindre ho må. Godt ho kan være en uproblematisk unghund innimellom også!

Ha en fin kveld 

Leave A Reply

* All fields are required