The pack

Nå har jeg blogget i snart 2,5 måned og det er på høy tid at vi blir litt mer kjent med hverandre. Noen av dere kjenner oss kanskje litt fra før av, noen ikke. Derfor tenkte jeg nå å presentere flokken min for dere, en gang for alle. Den lille trekløveren er verdt sin vekt i gull, og vel så det.

B L Å B Æ R L I A ‘ S   B U N D L E   O F   J O Y      –     FØDT   1 5 . 1 0 . 1 1

Den 17. desember 2011 holdt jeg Mali i armene mine for første gang, og min store drøm gikk i oppfyllelse. Siden den gang har Mali vært mitt lille arbeidsjern og store gledesspreder! Med sine dype, mørke (og absolutt uimotståelige) bambiøyner har ho meg godt surra rundt lillefingeren, noe som ho selv vet altfor godt. Ho er god som gull, og ustoppelig når det kommer til utfordringer. Uten Mali i hus hadde det vært kaos, for Mali holder orden og har stålkontroll på flokken. Mali forstår, og bryr seg. Ho er min styrke, og min svakhet ♥

Hadde Mali fått velge selv, hadde hver eneste dag vært fylt med uendelig mye mat og full fres ute, etterfølgt av flere timer med kos på fanget. Ho er et matvrak uten like, og elsker å jobbe. Dessverre har Mali en ryggsykdom og bilyd på hjertet, som gjør at ho i perioder trenger en rolig hverdag. Nesearbeid har derfor blitt en av Malis hovedhobbyer, og nå forsøker vi oss også på litt lydighet igjen.

N O X – R E G I S T R E R T    –    F Ø D T   0 7 . 0 9 . 1 4

Kina er en tvers igjennom god hund, som fikk en veldig uheldig start på livet. Ho ble tatt fra mora da ho var 5,5 uker gammel og kom til et hjem hvor aktivisering ikke eksisterte. Ti måneder gammel flytta ho inn hos oss, med en god porsjon bagasje og et skyhøyt stressnivå. I dag er ho 3,5 år gammel og sliter fremdeles med stress. Ho er en veldig myk og forsiktig Border collie, som er veldig avhengig av meg og som ikke alltid takler verden. Men Kina er fantastisk! Ho er så snill og tålmodig, og så lenge vi er sammen er livet rimelig greit ♥

Agility er noe av det gøyeste Kina vet, og kombinert med rolige aktiviteter har Kina en balansert hverdag. Kina liker også godt å gjete, og trene. Hva som helst egentlig. Så lenge ho får bruke hodet og mestrer oppgavene ho får, er den lille piraten mer enn fornøyd. Verdens beste godklump ♥


Bilde tatt av Silje Trohaug

  B E L M A R A ‘ S   S P E N D   A   P E N N Y    –    FØDT   0 2 . 0 1 . 1 7

Dis er nyeste tilskudd i flokken, og starten på en drøm. Ho er en liten rakker, som har sine egne meninger og som mer enn gjerne sier fra med et bjeff om ho mener det må til. Når ho synes ho har fått for lite kos, så stiller ho seg opp og hjelper til med kosingen. Det bor mye i denne lille kroppen, og det går ikke en dag uten hennes kenguruhopp og mange overfall. Dis elsker livet, har et helt fantastisk gemytt, og er så arbeidsvillig, kvikk og sosial. Ho kan være spinnvill og klin kokko, eller slapp som en potetsekk. En skikkelig drømmehund ♥

Planene fremover er mange, og vi har allerede hatt en pep talk om alt vi skal oppleve og oppnå sammen. Vi gleder oss stort, begge to ♥


Bilde tatt av Silje Trohaug

Det var oss – hvem er dere? 

Leave A Reply

* All fields are required