Under femtilappen

A   B U D G E T   F R I E N D L Y   M A K E O V E R

Belønningsleker er dyrt, og det er jo ikke å skyve inn under en stol at fristelsen er stor til å kjøpe noen nye når de begynner å bli slitt, mister pels og ser helt maltrakterte ut. Men det trenger ikke koste skjorta, så i dag vil jeg gjerne gi dere et budsjettvennlig tips, for å gi de gamle lekene et lite piff. Det er så enkelt!

Leken på bildet, Ke-Hu Patter, fikk et helt nytt uttrykk for under femtilappen. Et overtrekk i pels gjorde underverker for leke som i utgangspunktet hadde en ball som var blitt ganske ødelagt og kjip. Ballen var sammentrykt, flat og hadde ikke lenger knaseeffekten som den hadde som ny. Denne leken har egentlig aldri vært veldig populær hos Mali. Ho kunne jobbe litt for den, men ikke over lang tid og den ga absolutt ikke ekstra motivasjon eller innsats. Nå derimot – ho elsker den!

Det som kanskje er mest genialt er at overtrekket enkelt kan tas av denne leken og festes på en annen. På denne måten kan vi pimpe opp flere av lekene våre – uten å betale en krone mer for det. Det setter i alle fall studentlommeboken min pris på. Vi har brukt den på både ulike typer drakampleker, tennisballer og Hol-ee roller. Sistnevnte er Kinas favoritt! Overtrekket i pels kjøpte jeg på en lokal dyrebutikk her i Kristiansand, men jeg tipper det finnes mange steder.

Kjøp et overtrekk i pels, og vipps så har du en helt ny leke.

Gøy for deg, og gøy for hunden! 

 

 

Leave A Reply

* All fields are required