Get up and get out

. . . ‘ C A U S E   W I N T E R   I S   B A C K

Åh så glad jeg er! Vinteren er tilbake, og når det først er blitt hvitt så er det bare å komme seg ut. Fort som fy, for før man vet ordet av det, er «våren» her igjen. Etter jobb var jeg så vidt innom døren hjemme for å hente hundene, og så gikk vi en fin tur. Jeg slapp de løse på et jorde, hvor de fikk løpe fritt og boltre seg i snøen, og helt ærlig så vet jeg ikke hvem som var verst. De var i hundre, alle tre. Jeg hadde rustet meg med verdens beste godbitpølse, nok til å nå frem til dem gjennom vill snølek. Funket som fjell. Dis valgte til og med å trene litt med meg fremfor å være villmann – det er ikke hver dag, spesielt ikke i disse rebelske tider. Det er bare tull og tøys på henne hele tiden. Sitt-kommandoen hennes utfører ho nå ved å gjøre et skikkelig byks opp på meg, for så i sette seg fint ned som om ingenting har skjedd. Det er ikke snakk om et lite hopp heller, her satser vi virkelig alt vi har og bokstavelig talt spretter en halvmeter rett opp i været, med beina godt plantet på låra mine. Sånn hilser vi også for tiden. Og ber om oppmerksomhet. Meeen jeg klager ikke, jeg vil at ho skal være litt gæren og vill. Ho er bare herlig, og det skal tross alt bli agilitychampion av henne. Da vil jeg ha den litt ville siden;)

God (rebelsk) helg til deg! 

Leave A Reply

* All fields are required