#puppy

Når du får tilbud om valpekos, takker du da ja? Det gjør i alle fall vi, med store bokstaver og utropstegn. Det er ikke noe å tenke på en gang. Jeg er ikke valpesyk for fem flate øre, men det er så herlig med valper, der de utforsker verden uten bekymringer og med sine gode, runde valpemager. Man trenger alltid litt valpekos, så i går møtte vi Karoline og hundene for litt sosialisering. Demo er 10 uker gammel, supersøt og rå som få. Det ble full klaff med de fire små, og de holdt det gående i nesten to timer – som de kosa seg! Mali trer som vanlig rett inn i oppdragelsesrollen med en gang ho lukter valp, men ble faktisk med på litt lek ho også, så lenge alle lekte. Og Dis, ho har blitt unghund, det merkes. Skikkelig unghund. Ho skal bare erte og terge, og holder seg godt utenfor faresonen hvor noen kan få tak i ho. Ho mener selv at ho er lur som en rev og vel så det, men egentlig er ho i lureste laget, for etterhvert gadd ingen å forsøke og ta henne lenger. Men unghundfakter eller ei, vi hadde en strålende dag.

P U P P Y   C U T E N E S S

Er du valpesyk?

2 Responses

 1. Vilde
  Svar
  9 februar 2018 at 5:24 pm

  Flotte bilder Beate!

  • beatetrohaug
   Svar
   9 februar 2018 at 10:28 pm

   Tusen takk, du!! 😀

Leave A Reply

* All fields are required