Dette ga mersmak, si!

Shit, så gøy det var å trene lydighet igjen nå! I dag hadde vi en liten treningsøkt med apportering og utgangsstilling, og jeg kan love deg at det ikke var noenting å si på innsatsen hos det lille arbeidsjernet mitt. Mali ga alt ho hadde å gi, og apporterte som om ho ikke har gjort annet før. Og jeg gliste. Bredt. For en fryd å trene lydighet igjen. Dette var gøy!

Vi har en god del å jobbe med i den nye klasse 3, og jeg tenker å ta apportdirigeringen først. Det virker så artig! Det er helt nytt i forhold til apporteringen i gamle klasse 3, og kommer til å bli en kul utfordring. Apport er noe vi har lagt ned utrolig mye jobb i, men vi har også fått noen ikke fullt så fine detaljer med på kjøpet. Nå skal det pirkes – og jeg gleder meg! En ting jeg ikke gleder meg like mye til, er foten… Den er helt grusom! Vims, dårlig plassering, skeiv plassering, uvaner og et låst blikk som overhodet ikke er låst. Å få has på alle disse detaljene kommer til å kreve både svette og tårer. Meeen vi skal klare det!

Leave A Reply

* All fields are required