My kind of winter

T H E   W O R L D   C H A N G E S   W H E N   I T   S N O W S

Nå har vi faktisk fått 10 minusgrader her i sør, men ikke et eneste snøfnugg har dalt ned fra himmelen i det siste og sett bort fra temperaturen, minner det egentlig mest om vår – til min og Kinas store fortvilelse. Vi er ikke ferdig med å stå på langrenn, gå rundt i skogen og nyte synet av snødekte grantrær, og kjøre i pudder. Jeg elsker vinteren, og synes godt våren kan drøye litt med å komme enda. Det er skikkelig frisk og godt ute, men det mangler noe. Jeg savner snøen. Jeg savner vinteren. Slik den burde være. En vinter som denne:

Har dere «skikkelig» vinter? 

2 Responses

 1. Linda og Kenai
  Svar
  6 februar 2018 at 8:46 pm

  I Valdres har vi skikkelig vinter! Enorme mengder snø her nå, og ingen aner snart hvor vi skal gjøre av alt. Det ligger ca. 1,30 utenfor døra mi her… Selvfølgelig foretrekker jeg en slik vinter fremfor ekstrem kulde, holke eller bare sørpe. Allikevel, vi trenger ikke mer snø nå, så synes jeg det begynner å bli vell mye, hehe. Virker som forskjellene er veldig store fra Østlandet til Sørlandet, for her på Østlandet sliter jo mange steder (i innlandet) med mye snø. Håper dere får utnyttet enda mer snø og deilig vintervær! Kos dere ! 🙂

  • beatetrohaug
   Svar
   7 februar 2018 at 11:26 am

   Ååh, så heldige! Det høres jo bare helt fantastisk ut! 😀 Hadde det ikke vært for at det er liiitt langt unna, skulle jeg tatt turen dit med en eneste gang. Nyt vinteren videre! 😀

Leave A Reply

* All fields are required