Creating our home

Et av målene mine denne måneden er å freshe opp og bli ferdig med leiligheten vår. Nå har jeg jobbet iherdig med å finne ut hvordan jeg ønsker å ha det, og begynner heldigvis å klare å se for meg et bilde av sluttresultatet. Det hjelper. Leiligheten vår er bare 37 kvadratmeter stor, så det er ganske begrenset hva vi får plass til, spesielt med tre hunder som også skal ha liggesteder, matskåler og alt som følger med. Liten plass gir dog stort rom for smarte løsninger, så en liten del av tv-benken vår har faktisk et lite hunderom som fungerer som liggested for en av sheltiene. Denne skal få oppgradert puten sin fra vetbed til en myk og deilig pute. På grunn av målene er jeg nødt å lage hundeputen selv, så det blir nok ikke helt med det første, men du skal så klart få se det ferdige resultatet!

Grovt sett har vi nok det meste av møbler i boks, og godt er det, for vi har neppe plass til flere – haha. Men det er jo mye mer enn gulvet som skal fylles for å skape et koselig hjem. Veggene er kanskje det vanskeligste, for vi har så mange «småvegger». Her har jeg en del planlegging igjen, men jeg har i alle fall veldig lyst å lage en stor innrammet collage av polaroidbilder i stuen – det er så stilig. Akkurat nå holder jeg på med kontorkroken min, som skal få et lite knippe bilder på veggen og den lekre Amp-lampen til Normann Copenhagen hengende over seg. Det håper jeg kan gjøre arbeidskroken både inspirerende og koselig. Jeg gleder meg til å bli ferdig!

A   B E A U T I F U L   A N D   R E L A X I N G   H O M E
Normann Copenhagen – House Doctor – Ikea – Home and cottage – Kid – Lyngby porselen

2 Responses

 1. Lill-Iren
  Svar
  5 februar 2018 at 8:31 pm

  Oj, 37 kvadrat?? Imponerende med tre hunder! Og jeg som irriterer meg over hvor stor plass hundeburet tar på vaskerommet med 240 kvadrat med hus 😉

  • beatetrohaug
   Svar
   6 februar 2018 at 8:35 pm

   Hehe, ja vi har ikke store plassen, men det funker 🙂 Det du har høres ut som et luksusproblem 😉 Gleder meg til den dagen jeg har 240 kvadrat!

Leave A Reply

* All fields are required