Inhale, exhale

W E   T O O K   A   W A L K   I N   T H E   F O R E S T
A N D   S M E L L   T H E   W I L D   A I R

Denne søndagen har vært så fin! Vi sov l-e-n-g-e, og lagde oss en himmelsk frokost bestående av eggerøre og nystekte baguetter i dag også. Hundene fikk seg en luftetur, før vi sank ned i sofaen med kaffekoppen i hånden og snurret en episode av favorittserien. Man får jo ikke en bedre start på dagen enn det, og hadde det ikke vært for det herlige været ute, så kunne vi nok blitt sittende der hele dagen. Hehe. Men vi fikk pakket en sekk og kommet oss til skogs; Kina, Åsmund og jeg. Vi gikk til et veldig fint vann, hvor vi lagde bål og grillet pølser. Skogen var nydelig og stillheten ubeskrivelig. Deilig søndag, altså!

Men denne søndagen over alle søndager er ikke slutt enda. Nå skal vi i gang med å bake, og så skal vi lade opp batteriene til en ny uke, med nystekte lapper og deilig blåbærsyltetøy. Mmmmm!

Håper din søndag har vært toppers!   

Leave A Reply

* All fields are required