What really matters

B E   A   S E E K E R   O F   E V E R Y D A Y   M A G I C

God lørdag til deg! Jeg tipper at du – som mange andre – tar en del mobilbilder i løpet av en uke, av både hverdagslige øyeblikk og mer spesielle øyeblikk. Det gjør i alle fall jeg. Min kjære Huawei er med meg overalt, og hjelper meg med å fange og lagre de mange fine øyeblikkene vi opplever i løpet av en dag. Denne lørdagsmorgenen ble jeg sittende å bla tilbake i bildemappen min. Jeg blir varm om hjertet og får et smil om munnen. Man trenger ikke være eventyrer hver eneste dag for å skape gode minner. Det er så mye fint som skjer i løpet av en helt vanlig dag, som jeg tror vi alle kan bli flinkere til å se og sette pris på, inkludert meg selv. Bare en enkel tur eller en kosestund på fanget kan være så utrolig verdifullt. Lag deg litt enkel hverdagsmagi i dag.

Mange av disse bildene er hentet nettopp fra helt vanlige dager. Mali som gir all sin kjærlighet til den lille kattungen, Kina som på død og liv skal ligge oppå boken min når jeg leser, og soloppgangen vi opplevde her om dagen. Det betyr så mye. De små tingene, de bitte små tingene. Så denne lørdagen skal vi nyte. Vi startet dagen med en supergod frokost med baguetter og hjemmelaget eggerøre som smeltet på tungen. Dis har fått meg til å le godt av at ho slikket på verandadøren vår, for så å virke helt forfjamset over hva som akkurat hendte henne. Mali har kommet tuslende bort med Bambi-øynene sine og krevet kos, og Kina har hoppet i taket for å få alenetur med Marie…

D E   S M Å   T I N G E N E

Leave A Reply

* All fields are required