This month we’re planning to…

W E L C O M E   F E B R U A R Y

Hvis jeg hadde bestemt, så hadde det vært rundt 6 blå og 50 centimter snø ute nå! Vi skulle hatt en fin og stabil vinter, med perfekte skiforhold og puddersnø. Sannheten er – dessverre – at det er lite som minner om vinter her i sør, i alle fall i Kristiansand. Men vi har fremdeles håp, og uansett hva februar skulle bringe så har vi fine planer i venter og skal gjøre vårt beste for å gjøre den siste vintermåneden fantastisk.

I   F E B R U A R   S K A L   V I . . .

1. Dra på hyttetur
Åh, som jeg gleder meg til en avslappende kjærestehelg med langrenn og hyttekos. Det kommer til å gjøre så godt både for kropp og sjel.

2. Følge med på Femundløpet
Det er så spennende! Jeg storkoser meg med å mimre tilbake til mine egne hundespannturer og tiden med Oliver, mens jeg sitter i sofaen og heier på de store heltene mine. Aller helst skulle jeg reist til Røros og fått med meg hele greia der, men jeg er redd jeg hadde kommet hjem igjen fast bestemt på å kjøpe mitt eget spann NÅ, så det er best å la det være foreløpig… Kanskje neste år!

3. Freshe opp og gjøre ferdig leiligheten
Jeg er så glad i interiør, men har i det siste tatt veldig gjennomtenkte valg, og med det mener jeg at jeg fint kan bruke tre måneder på å planlegge og bestemme meg for de minste detaljer. Det er litt overkill. Nå skal det bare ordnes, så jeg kan senke skuldrene og være fornøyd med slik vi har det. Jeg gleder meg til å vise dere hvordan vår 37 kvm store leilighet ser ut.

4. Jobbe med sjekklistene til Maria Brandel
Dis skal sakte, men sikkert, jobbes gjennom sjekklistene som hører til boken «Från valp til stjärna». Da har vi et fint treningsopplegg å følge i hjemmetreningen og jeg slipper å «finne opp kruttet» på nytt hver gang vi skal trene.

5. Ha 10.000 skritt hver dag
Kina sin form begynner å bli veldig bra, så nå må jeg bygge opp min egen enda mer også, så jeg klarer og henge med på agilitybanen. Ut av vinterdvalen og på med joggeskoene! Fordelen med at «våren» er kommet, er jo faktisk at vi kan jogge sammen ute.

6. Nyte vinterferien
Det er aldri feil med ferie. Planene er ikke helt klare enda, men jeg krysser fingrene for at ferieuken kommer til å bestå av familietid, strikking, en god bok og fine turer – og kakao! Mm, perfekt!

7. Gå tur på et helt nytt sted
Det er så fort at man bare går i de samme vante turområdene, så denne måneden har jeg et mål om å gå minst én helt ny tur.

8. Gjøre forberedelser til England
Det har nesten ikke gått opp for meg enda, men i mars drar jeg til Crufts sammen med Christina. Jeg gleder meg enormt, og denne måneden må jeg ordne alle småting til turen, for mars kommer til å bli en travel måned.

9. Lage godbiter selv
Dette har jeg hatt lyst til lenge, og nå har jeg funnet en oppskrift jeg har veldig lyst å prøve ut. Krysser fingrene for at den faller i smak hos matvrakene mine – jeg deler selvfølgelig hvis det blir suksess.

10. Levere kvalitet – hver dag
Jeg skal bruke tid på å innarbeide gode vaner denne måneden, slik at jeg alltid er forberedt og kan følge opp bloggen på en god måte. Si gjerne fra om dere har noe spesielt dere har lyst å lese om.

Hva er deres planer for februar?  

Leave A Reply

* All fields are required