We’re sorry

Først og fremst – beklager at det har vært stille her inne. Det har vært mye som har skjedd, både på hundefronten og ellers i livet, og jeg har vært så sliten at jeg har trengt å hente meg litt inn igjen. Stresse ned, ligge på sofaen, sette livet på pause og nyte tid sammen med flokken min. Uten å måtte gjøre noe som helst, og uten gjøremållister som skriker etter å bli krysset av. For jeg skal helst gjøre alt jeg kan, og litt til, og så kommer det en liten smell. Jeg regner med at jeg lærer med tiden, jeg også, og skal prøve å jobbe mer fornuftig og langsiktig fremover. Men selv om det har vært stille her, så har jeg ikke bare ligget på latsiden – jeg har nemlig holdt kurs i klikkertrening, og det var så gøy! Jeg føler meg heldig som får lov å jobbe med så fine ekvipasjer, og se fremgangen og gleden i hundetrening fra «utsiden». Sånt får jeg energi av. Jeg har sovet ut, hentet nye krefter, og lagt spennende planer. Nå er jeg tilbake – og lover å levere her inne hver eneste dag fremover!

Håper dere vil følge med  

 

 

2 Responses

 1. Lill-Iren Høiland
  Svar
  1 februar 2018 at 11:13 pm

  Etter noen år med blogging har jeg kommet frem til at jeg ikke legger noe press på meg til å blogge daglig. Jeg blogger når jeg har lyst og føler jeg har noe jeg vil formidle. Selv om jeg har hatt perioder der det har vært noen dager mellom hvert innlegg, holder lesertallene seg stabile allikevel 🙂 Når man har facebook-sider der folk får beskjed når det kommer nye innlegg, henger de med selv om det ikke kommer daglige innlegg 😉

  Håper formen blir bedre og at du ikke legger for stort press på deg selv 🙂

  • beatetrohaug
   Svar
   3 februar 2018 at 1:18 pm

   Takk skal du ha 🙂 Høres ut som du har funnet noe som fungerer for deg! 😀

Leave A Reply

* All fields are required