Focused

Jeg merker at agility er det eneste som står i hodet mitt for tiden. Uansett hva jeg holder på med kan jeg ta meg selv i å fundere på hvilke kommandoer vi skal bruke, planlegge neste treningsøkt eller drømme meg bort i tankene om året første stevne. Jeg har bare lyst å gi slipp på alle mine gjøremål, sette meg godt tilrette i sofaen med en god agilitybok i fanget og legge en mesterplan for Kina og Dis. Finne gode kombinasjoner, lage et detaljert treningsopplegg over det neste halvåret, og dykke ned i galskapen. Den nye treningsboken til Dis dumpet også ned i postkassen her om dagen – den var så fin, og ga motivasjonen enda et boost. Planleggingen og utfyllingen av de tomme sidene er allerede godt i gang, og i kveld er det tid for enda en trening. Åh, jeg gleder meg!

D R E A M   B I G   –   S T A R T   S M A L L   –   A C T   N O W

For tiden har jeg to hunder som er like høye på agility som meg selv. Dis holder på å sprekke når ho sitter på sidelinjen og ser på Kina trene. Ho vil også, og klarer overhodet ikke vente på sin tur. På banen gir ho alt. Det går som en lek, og vi k-o-s-e-r oss glugg. Ho er så pliktoppfyllende og arbeidsvillig at det er en fryd. Siden jeg begynte å trene med to stykker og har redusert treningen til én gang i uken, merker jeg også at Kina har blitt enda mer på – jeg digger attituden hennes slik den er nå! Ho hadde mye motivasjon og god motor fra før av, men etter vi startet å jobbe mer strukturert med å bygge muskulatur, har ho blitt enda mer intens og kjapp.

Suget etter å stille i konkurranse igjen vokser for hver dag som går, men det er enda over to måneder til vi stiller til start. Heldigvis skal vi fylle de to månedene med god trening, og bruke tiden godt. En av de kommende dagene skal jeg ta meg en liten shoppingtur for å skaffe materialer til felt, og så skal det snekres i leiligheten. Aldri mer monsterhopp og store sprang over feltene for Kina. Den tiden er nå (forhåpentligvis) forbi. Dette året kommer til å bli veldig spennende!

Trener du agility? 

Leave A Reply

* All fields are required