Hustle for that muscle

I T   I S   M O N D A Y   A N D   T I M E   T O   G O   B E A S T   M O D E

Vi holder på å bygge opp en god muskulatur hos Kina for tiden, etter å ha hatt en litt roligere periode med fysisk trening, men nå er ferien over. Skal ho være klar når startskuddet til årets agilitysesong går, så må kroppen være på topp; godt rustet og med skaderisikoen minimert. Den siste måneden har vi jobbet målrettet med å bygge muskler, og nå kommer resultatene på løpende bånd. Muskelmassen hennes har vokst og ho har fått mye mer markerte muskler – akkurat som bestilt. En kombinasjon av styrke, utholdenhet, koordinasjon og balanse er hemmeligheten. Ho har fått veldig variert trening, med alt i fra lange turer i ulendt terreng til balansering på murer. Nå har ho faktisk fått et så sterkt drag mot murer at ho SKAL balansere på alle som er innenfor hennes rekkevidde. Haha.

Fremover skal vi jobbe for at den gode utviklingen skal fortsette, ved hjelp av variert trening og å jobbe med ulike muskelgrupper. Her har dere treningsplanen hennes for fysisk trening den kommende uken:

MANDAG:  styrke og balanse
kløvtur 45 minutter og trening på balanseball – hovedfokus frempart og stabiliseringsmuskulatur

TIRSDAG: utholdenhet og styrke
joggetur 45 minutter (eventuelt trekking på ski dersom skiføre) – hovedfokus bakpart

ONSDAG: fri
rolig tur 30 minutter – restitusjon

TORSDAG: styrke og koordinasjon
agilitytrening 

FREDAG: utholdenhet, koordinasjon og balanse
løpe fritt på langtur i kupert terreng og balansere i skogen ca 3 timer – hele kroppen

LØRDAG: styrke og balanse
trening på balanseball og triks – hovedfokus kjernemuskulatur og stabiliseringsmuskulatur

SØNDAG: fri
restitusjon

Hvordan bygger du muskler hos din hund?

2 Responses

 1. Prima
  Svar
  23 januar 2018 at 1:33 pm

  Her går det mye i lange turer i skog og mark, kløvturer, litt fitpaws. Jeg gleder meg til det blir bart, så eg kan kjøre mer sykkel. Og mer bading. Jeg jobber mest med å få like mye, og smidige muskler bak i rygg og hofter.

  • beatetrohaug
   Svar
   23 januar 2018 at 5:58 pm

   Herlig! Nei uff, jeg vil ha vinter i minst to måneder til enda! ??

Leave A Reply

* All fields are required