Sunday funday

A   D A Y   W E L L   S P E N T   

For en fin og innholdsrik søndag vi har hatt! Siden Kina skulle restituere i dag, måtte ho fint finne seg i å bli hjemme da vi andre gikk ut på tur, og overraskende nok virket det som ho syntes det var helt greit. Det spørs om ho ikke er litt stiv og støl etter skituren i går, ho også. Så Kina fikk den veldig viktige oppgaven om å passe huset, mens Mali løp lykkelig rundt i Jegersbergs skoger sammen med Marie, og Dis hadde en dose bytrening i Kvadraturen. Lommene mine var fulle av Wolf-godbiter, så jeg hadde en stykk veldig oppmerksom og treningsvillig Dis ved min side gjennom hele byen. Vi fikk en veldig god miljøtrening med all aktiviteten som var i gatene, både når det gjaldt hunder, mennesker i alle størrelser og brøytebiler. Til og med innkalling fikk vi trent, og frivillig sitt og kontakt.

Etter en fin økt tok vi turen opp i Baneheia for å gå en liten tur. Det var så nydelig med nysnø på trærne, og solen som kikket frem mellom dem. Jeg blir så glad av å være ute når forholdene er som dette og vi får beholde snøen i mer enn to dager. Dis gikk for det meste løs, utførte passeringer helt etter boken og responderte utrolig bra på alt av kommandoer jeg ga. Det er jenta si det!

Leave A Reply

* All fields are required