A pair of skies…

. . .   A N D   A   D O G

Det er vel alt man trenger for en vellykket dag?! Følelsen av å suse ned bakkene, med bøy i knærne, vind i ansiktet og en «smilende» hund i front – det er ikke mye som slår det! Kina og jeg hadde en fantastisk fin treningstur i skiløypen, som var overraskende bra til tross for regn og hagl det siste døgnet. Kina jobbet som vanlig som en ekte trekkhund. Det er ikke mye denne hunden her ikke tar seriøst, skal jeg si dere. Det er nok noe av det jeg liker aller best med Kina – ho kan være apekatt og bare tulle, eller ho kan være dønn seriøs. For er man på jobb, så er man jammen meg på jobb. Og da jobber man, haha.

Vi holder for tiden på å trene mye styrke, balanse, koordinasjon og kondisjon, for å virkelig bli klare til agilitysesongen. Vi skal legge ned masse forebyggende trening for å redusere skaderisikoen så mye som overhodet mulig, og være best mulig skodd til å takle utfordringene som kommer. For det kommer til å bli fart. Enda mer fart. Og da må kroppen være godt rustet. Men i alle fall – gårsdagens fem kilometer i skisporet slo henne helt ut, så i dag skal vi ha restitusjon. Bare gå en liten tur – når resten av Kristiansand er ferdige med sine søndagsturer – og fortsette på hold-fast-treningen vår. Det begynner å løsne nå, og det er så digg.

Lag deg en fin søndag!  

 

Leave A Reply

* All fields are required