Camouflage

I N T O   T H E   F O R E S T   W E   G O .
T O   L O S E   O U R   M I N D   A N D   F I N D   O U R   S O U L

God lørdag til deg! Har helgen din startet bra? Jeg sov så tungt og lenge i dag at Kina måtte ty til mer kreative metoder enn normalt for å få vekket meg. Da jeg så vidt gløttet med et øye, var ho på vei opp i sengen vår for å rekke frem til ansiktet mitt som lå dypt begravet i dynen. I det sekundet ho forstod at jeg hadde våknet, kastet ho seg over på siden, fremdeles med bakbeina på gulvet, og vridde seg som en bumerang. Strålende fornøyd med egen innsats og med et krav om litt kos som belønning for alt strevet.

Vi har hatt en veldig rolig og avslappende morgen, med bilderedigering og store mengder kaffe. Slike morgener er så herlige. Det ligger tre tomme kong’er strødd over stuegulvet og hundene er godt i gang med høndeblunden. Nå skal vi ta skiene fatt og komme oss ut i skisporet. Vi krysser fingrene for skiføre – det har nemlig regnet litt i dag, så vi må komme oss ut før snøen forsvinner helt.

Leave A Reply

* All fields are required