Time well spent

For en fantastisk flott tur vi hadde i går! Vi tilbakela elleve kilometer og 15.000 skritt i et skikkelig vakkert vinterlandskap. Det knaket under føttene for hvert skritt vi tok og nysnøen på træne drysset ned på bakken i sakte film – det var nydelig! Definitivt postkortverdig og vel verdt de fire timene utendørs.  Mali, Dis og Kina var i ekstase hele turen. De løp rundt som villmenn og hadde de små snutene sine dypt nedi snøen ved enhver anledning. Denne turen kommer vi til å leve på lenge!

Vi liker oss kjempegodt i dette tureldoradoet, og i går bega vi oss ut på en ny tursti. Den tok oss gjennom dyp snø, under nedfalne trær og over myrområder. Mot slutten av turen var jeg så mør i lårene at jeg virkelig måtte jobbe for å sette det ene beinet foran det andre. Det beste av alt var kanskje at vi ikke møtte en eneste sjel. Det er utrolig godt å gå på tur når man kan ha hundene løse og virkelig slappe av, fremfor å gå med de i bånd og konstant trene på passering. Det er nemlig ikke bare bare med en unghund som er veldig lettpåvirkelig, en omplasseringshund som bjeffer på måfå, og en voksen sheltietass som hiver seg med på lasset når det likså godt er i gang. Hver for seg er de eksemplariske, men sammen helt umulige. Haha! Det virker som store deler av Norge har fått snø nå, og det gjør meg så glad.

Nyt kvelden 

2 Responses

 1. Prima
  Svar
  18 januar 2018 at 8:48 pm

  For en utrolig deilig tur.

  • beatetrohaug
   Svar
   20 januar 2018 at 12:57 am

   Den var virkelig helt suveren!

Leave A Reply

* All fields are required