Like a squirrel


Bilde er tatt av Silje Trohaug

D O   W H A T   Y O U   L O V E ,
A N D   Y O U ‘ L L   N E V E R   H A V E   A   P R O B L E M   W I T H   M O N D A Y


Bilde er tatt av Silje Trohaug

Det er aldri feil å starte mandagen med litt bildespam! Jeg liker egentlig mandager ganske godt, og kombinert med disse bildene av en stykk flyvende Dis, blir jeg rett og slett i enda bedre humør. For en gledesspreder ho er, altså! Akkurat nå ligger ho i Cloud 7-sengen og sover, med hodet skvist inntil kanten og det søteste sovetrynet dere kan tenke dere  Ute snør det i alle retninger og det blåser surt. Jeg merker at jeg egentlig ikke har lyst å bevege meg utenfor døren igjen før jeg virkelig må, og hundene ser ut til å ha gått i koma alle tre. Da er det ganske fint å kunne bytte ut den planlagte langturen med en treningsøkt på stuegulvet, og la hundene bruke de små grå til å jobbe med en kong. Jeg skal også benytte tiden til å planlegge videre på treningen til Dis – det er så gøy! Nå kommer nemlig snart den nye treningsdagboken vår, og da må dere tro at denne perfeksjonisten skal gjøre ting ordentlig og seriøst fremover. Haha.

Ha en god uke, fine dere! 

Leave A Reply

* All fields are required