Ice cold

Vinteren og kulden har endelig også kommet til Kristiansand, og bakken er blitt hvit. Nesten i alle fall. Det er så koselig å gå å tur nå, kanskje spesielt på kvelden når snøen lyser opp og skaper en magisk stemning. Selv om det ikke er helt sammenlignbart med Vossavinteren, så er jeg veldig glad. Jeg elsker vinter og snø, og synes denne årstiden er helt nydelig. Ekstra godt er det å komme inn igjen også, når man har roser i kinna og bare kan krype inn under et ullpledd, sette på Netflix og kose seg med en kopp varm kakao. Mm!

Å ligge og kikke ut på snøen er Dis sin nye favoritthobby. En dag tidligere i uken – da det dalte digre snøflak fra himmelen – lå ho på hundeputa si i flere timer og bare kikket ut. Det er tydelig at ho også har fått øynene opp for hvor kult det er med snø. Jeg åpnet etterhvert verandadøren for å slippe ho ut i hagen og ho spant ut døren, for så å sette i gang en raptus som varte i nesten ti minutter. Haha. Det skal ikke mye til for å glede denne lille 

Ha en fin fredag, dere!  Vi snakkes igjen litt senere!

4 Responses

 1. Guro
  Svar
  12 januar 2018 at 11:46 am

  Åhh! For noen utrolig vakre bilder 🙂 Og nydelig hund, ikke minst …

  • beatetrohaug
   Svar
   12 januar 2018 at 1:14 pm

   Tusen takk for det ♥️

 2. Susanne: fotograf & hundeeier
  Svar
  13 januar 2018 at 9:38 pm

  Utrolig flotte bilder. Elsker fargene,stemningen og ikke minst motivet ditt 🙂 Nydelig!

  nouw.com/susanneeroy

  • beatetrohaug
   Svar
   13 januar 2018 at 10:19 pm

   Ååh, tusen takk, du! 😀

Leave A Reply

* All fields are required