Belønningsleker

En av mine største svakheter når det gjelder hundeshopping, er belønningsleker. Det er så mange fine. Ulike typer. Til ulikt bruk. Man trenger rett og slett å ha et lite utvalg, og man blir egentlig aldri ferdig. Hvis du driver med hundetrening selv, vet du akkurat hva jeg snakker om. Hvis ikke, så aaaner du ikke og kommer nok heller ikke til å forstå det. Hehe. Her om dagen skulle jeg bare innom en nettbutikk, og da skrudde bryteren seg på, for å si det sånn. Herlighet så mye jeg ville klikke hjem! I stedet for å gå helt bananas og leve på knekkebrød og vann resten av måneden, så satte jeg sammen en liten collage til dere. Så langt har jeg klart å holde fingrene av fatet, men det spørs hvor lenge det holder. For spesielt når man går inn i en ny treningssesong synes jeg det er ekstra gøy med en ny belønningsleke. Midt opp surfingen min kom jeg også på at Dis trenger et trenings- og stevnebur, og vannskåler… Kanskje vann og knekkebrød ikke er så ille likevel?

O N   O U R   W I S H L I S T

Tug-e-nuff Bungee Ring  –   JW Holee Roller   –   Mini fotball   –   Kehu Power   –   Mælson bur   –
Karlie sammenleggbar skål   –   Kaninleke pocket   –   Orbee Ball

God (shopping)-helg! 

4 Responses

 1. Caroline K
  Svar
  13 januar 2018 at 12:04 am

  Det er alltid noe man trenger ja 😛 jeg er ikke såå ille på leker, siden jeg har kresne hunder der, men verre med alt mulig annet desverre.. haha 😛 Vann og knekkebrød går det ofte i her ja :p

  • beatetrohaug
   Svar
   13 januar 2018 at 1:10 pm

   Ikke sant! 😀 Og det er jo egentlig ikke vanskelig å velge knekkebrød hvis det medfører at man får kjøpe hundeutstyr 😉 😀

 2. Anita
  Svar
  14 januar 2018 at 10:25 am

  Sånn er det her også 😛 hvilken nettside er disse produktene ifra?

  • beatetrohaug
   Svar
   14 januar 2018 at 1:12 pm

   De er fra ulike nettider, og finnes nok mange steder 🙂 Har lagt inn navnet på dem under bildet nå, men jeg fant de blant annet på Dogmanina.se og Dyrebutikken Gressvik 🙂

Leave A Reply

* All fields are required