Årets første

I går hadde vi første agilitytrening på lenge, og det føltes veldig godt å være i gang igjen. Kina pleier å være ganske heit når vi ikke har trent på en stund, og i går var intet unntak. Ho var helt i hundre, men klarte å holdet hodet kaldt, og ga alt i hver eneste repetisjon. Vi fikk en fantastisk fin trening, med hinderdiskriminering, nye kommandoord og startet innlæring av en ny svingkommando. Måtte denne attituden hennes fortsette, for dette her var innmari moro! Dis fikk også sine minutter på banen, hvor vi hadde fokus på innlæring av tunnel og tunnelinnganger. Ho tar jo alt på strak arm og løper som et oljet lyn, haha. Denne raketten kommer til å bli en utfordring å handle etterhvert som ho får grunntreningen på plass. Heldigvis er det en liten stund til.

Nå holder jeg på å lage en ordentlig treningsplan for Dis fremover – den gleder jeg meg til å dele med dere. Det blir strukturert, detaljert og målrettet trening i hele vinter, med mulighet for å trene to ganger i uken. Målet er at de skal få en trening hver, enten på samme dag eller fordelt på to ulike dager. Så allerede i dag bærer det avgårde på ny agilitytrening, i luksuriøs oppvarmet hall sammen med en gjeng fra AOH. Hurra for gode treningsmuligheter!

Leave A Reply

* All fields are required