On a cloud

S L E E P   T I G H T ,   L I T T L E   O N E

En ting jeg synes er veldig viktig er at hundene mine har gode soveplasser og valgmuligheter til hvor de vil sove. Visste du at hunder trenger ca 12-18 timer med søvn i døgnet, og at god søvnkvalitet avhenger av liggestedet? De fortjener å kunne ligge godt, og hundesengen deres skal derfor ikke være en tynn, kald matte. De kan godt ha det som et alternativ, men ikke som eneste alternativ. Hundene mine skal ha valgmuligheter til liggeplass med hensyn til varme og kulde, for å kunne regulere sin egen kroppstemperatur, uansett årstid. Jeg vil også at de skal kunne velge mellom harde og myke steder, og kunne veksle på hvor de vil ligge. I stuen vår i Kristiansand har de valget mellom to ulike hundesenger, gulvet, gulvteppet og en «hule». De kan ligge foran verandadøren, hvor det trekker litt, eller ligge lunere inntil en annen vegg.

Vår absolutte favoritt er denne hundesengen fra Cloud 7. Den er i mykt teddystoff i ull, har memory foam effekt, og det går ikke en dag uten at alle tre ligger i den. Til og med Kina, som egentlig er i største laget, krøller seg sammen oppi denne, eller legger seg på ryggen med alle fire beina rett til værs – storfornøyd! Jeg er strålende fornøyd med den selv også, den er så dekorativ og holder seg så fint. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg klikket den hjem tidlig i høst. Om du skulle få lyst på samme, så heter den Sleepy deluxe og du finner den blant annet her.

Hvor foretrekker din hund å ligge?

6 Responses

 1. Lill-Iren
  Svar
  7 januar 2018 at 11:51 pm

  Den så veldig god ut 🙂 sengen med ulltrekk fra Canelana er absolutt favoritt her i huset, men både Sol og Simba velger ofte å ligge på saueskinnene som ligger på gulvet rundt omkring i huset. De har et skinn i neste hvert rom, både dekorativt og praktisk 🙂

  • beatetrohaug
   Svar
   7 januar 2018 at 11:59 pm

   Herlig, den virker også veldig god! 🙂 Jeg har store planer om å investere i to Canelana hundesenger med kant til bilburet, de virker helt supre å ha der. Godt det er mange gode senger på markedet!

 2. Prima
  Svar
  8 januar 2018 at 9:41 pm

  Det er så mange fine hundesenger, men Prima er ikke så glad i hundsenger- hun foretrekker gulvet…..

  • beatetrohaug
   Svar
   10 januar 2018 at 3:12 pm

   Jeg kan finne på å velge gulvet selv også jeg 😉

Leave A Reply

* All fields are required